The Medically Traversing Investigator - There'S Only One Piskoma.

Skönt att få det tvättat

Vissa kläder som man köper kräver kemtvätt och det är ibland lite frustrerande om man inte har någon bra kemtvätt att gå till. Plus att man brukar bli lite snål när det kommer till att lägga pengar på kemtvätt. Så det gäller att hitta ett bra ställe som gör ett bra jobb och som inte kostar för mycket. Och som tur är så finns det sådana ställen att hitta. Ett sådant är kemtvätt kungsholmen som gör ett bra jobb.

Ja behåll dom som är bra

Ja det gäller att hålla sig till dom som gör ett bra jobb som man känner att man har förtroende för. Då är det lättare att det blir gjort och att man känner sig säker att lämna bort kläderna.
Så det är bra att man ser till att hitta det där stället. 
Ja hade det bra på jobbet då dom hade en sån tjänst att man kunde lämna in sina kläder på kemtvätt i receptionen och så kommer ett kemtvätts företag och hämtar kläderna och sedan så lämna dom tillbaka till receptionen när det var klart några dagar senare. Väldigt enkelt och smidigt. Sen var det bara att betala in vad det kostar.
Smidigt och enkelt. Tror det är många företag som har en sådan tjäna nu för tiden och det är ju väldigt smidigt och bra och underlättar för dom som jobbar. Plus att det nog blir mer jobb för kemtvättaren för eftersom det blir lättare så blir det fler som använder sig av tjänsten och på så sätt blir det mer jobb. Så det blir helt enkelt väldigt bra och det är ju underbart när ens kläder som kräver kemtvätt är rena och man kan använda dom helt utan problem. Så det finns många fördelar med det och det tycker jag är bra. Så slipper man vara rädd att köpa kläder.